Niels Segaar


Frac­tie­volger

Niels Segaar ('t Zand, 1981) is sinds de nazomer van 2022 actief bij de fractie van de PvdD in de gemeente Zutphen. Na de geboorte van zijn twee dochters besloot hij met zijn vrouw een gezinswoning te zoeken in het mooie Zutphen. Zij vonden een fijne plek in de Zuidwijken waar ze nu met veel plezier in het groen en tussen de mensen wonen.

Vanaf het eerste moment dat hij Zutphen binnenstapte, werd hij verliefd op de mooie binnenstad, de vriendelijke bewoners en het vele groen in en om de stad.

Drie dagen in de week werkt Niels als mbo docent Software Development. Werken op een mbo vindt hij heerlijk. Je staat letterlijk met beide benen in de samenleving en krijgt zodoende veel maatschappelijke en sociale indrukken mee.

De mooiste plek in Zutphen is voor een natuurliefhebber als Niels natuurlijk de IJssel en haar uiterwaarden. De rivier geeft niet alleen veel ruimte aan natuur, ook voor de inwoners is een wandeling langs de IJssel de manier om even je dagelijkse beslommeringen te laten wegdrijven.

De belangrijkste reden voor Niels om lid te zijn van de Partij voor de Dieren is dat hij de urgentie voelt. De druk om te gaan voor een betere wereld met al haar bewoners moet worden vergroot. De enige logische keus om hier politiek iets voor te doen is bij de PvdD.

Gerelateerd

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws