Mei Lan Tan


Fractie mede­werker

Ik woon in Zutphen omdat ik hier na mijn werkzame leven als trainer-adviseur volop geniet van het oude Centrum, de vlot stromende IJssel, de uiterwaarden en vele en diverse natuur die Zutphen omringt. De mensen zijn er vriendelijk en het aanbod van cultuur is om van te smullen.

In het dagelijks leven ben ik actief voor de Partij voor de Dieren als ondersteunend medewerker voor de gemeenteraadfractie. Ik ben graag in beweging met wandelen en chi kung, zing in een madrigalenkoor, eet vaak samen met anderen, lees, tuinier, luister naar muziek. Een vast ritueel van de dag is een spelletje doen als een prettige manier om alles even los te laten.

De mooiste plek van Zutphen is mijn uitzicht vanuit onze woonkamer over de uiterwaarden met het oude molentje en de IJssel.

Waarom ik actief ben voor de Partij voor de Dieren is omdat ik zoveel houd van de natuur en alles dat er leeft. Ik wil mijn grote bezorgdheid omzetten in iets doen ten dienste van de aarde. Elk klein beetje inzet kan voor een kantelpunt zorgen van geld centraal stellen naar welzijn, gezondheid en liefde.